Γ. Σγουρός: Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Νέας Σμύρνης -Ένα έργο που αναδεικνύει την αλαζονεία της Διοίκησης Πατούλη

Aνακοίνωση της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής

“Η Νέα Σμύρνη, μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Περιφέρειας, στερείται αθλητικών χώρων. Οι κάτοικοι της, οι δημότες της, αναζητούν τρόπους για να ασκηθούν και να αθληθούν. Το ίδιο  και τα νέα παιδιά.

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου παραμένει άστεγη και καλύπτει τις ανάγκες της με δυσκολία. Η έδρα της ομάδας, το αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, που θα κατασκευαζόταν παραμένει ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Οι αρχικές εξαγγελίες της διοίκησης Πατούλη για παράδοση εντός δύο ετών, μέσα στο 2023, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα.

Παραδομένος στην αλαζονεία συνεχίζει να πορεύεται με βάση ένα καταστροφικό -για την Περιφέρεια και το μέλλον της- κοκτέιλ ανικανότητας και αδιαφορίας. Ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του προβολή και για να καλύψει την διοικητική του ανεπάρκεια τάζει διαρκώς και ανακοινώνει τα ίδια έργα που υποτίθεται πως θα έπρεπε ήδη να έχει παραδώσει.

Το τελευταίο επεισόδιο αφορά το έργο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου της Νέας Σμύρνης. Ένα έργο που εμπνεύστηκε και στήριξε η παράταξή μας από το 2010, έχει βαλτώσει επί διοίκησης Γιώργου Πατούλη και μαθαίνουμε, λίγο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου, ότι ξεκολλάει χάρη στις ενέργειες του ίδιου προσωπικά!

Στις 3 Ιουνίου 2021 ο Γιώργος Πατούλης παρουσίαζε με τις ανάλογες τυμπανοκρουσίες, την υπογραφή της σύμβασης και υποσχόταν την παράδοση του έργου σε 24 μήνες. Τώρα με ίδια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα μιλάει για νέα προθεσμία και παράδοση άμεσα. Αλήθεια τον πιστεύει κανείς;

Υ.Γ.: Μπορεί να μας πει ο κ. Πατούλης το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου της Νέας Σμύρνης;“.