Θέλει να γίνει ο Άδωνις του ΠΑΣΟΚ;

 

Το παράπονο του Βαγγέλη Βενιζέλου, όταν ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  ότι ” δεν έχει στέλεχος σαν τον Άδωνι” ήταν άδικο: είχε και δεν το ήξερε. Τουλάχιστον έτσι εξελίσσεται ένας πολιτικός από τον οποίο κάθε άλλο παρά αυτό θα περίμενε κανείς.

Πανεπιστημιακός, με θητεία στην ΚΝΕ παλαιότερα, πρώην υπουργός,  αρχηγός κόμματος και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλός κοινοβουλευτικός,  δεν έδειχνε με τίποτε ότι μια μέρα θα εξίσωνε τον εκλεγμένο  Πρωθυπουργό της χώρας με τον …Σώρρα.

Ασφαλώς έχει κάθε λόγο να κάνει κριτική στην κυβέρνηση  λέγοντας ότι “οι άλλες χώρες βγήκαν από τα μνημόνια, εμείς επειδή έχουμε τον Τσίπρα είμαστε ακόμη εδώ”.  Αλλά να φτάνει στο σημείο να συγκρίνει τις προεκλογικές υποσχέσεις του  ΣΥΡΙΖΑ με τα παραληρήματα ενός ημίτρελου και να λέει ότι είναι εξ ίσου … ποινικά αδικήματα δεν το περίμενε κανείς από κάποιον με την  προϊστορία του. Εκτός αν θέλει να πάει μάρτυρας  υπερ αυτών που μηνύουν τον … Γ. Παπανδρέου για το Μνημόνιο- οπότε θα πάρει κι αυτόν η μπάλα γιατί το ψήφισε και το υπερασπίσθηκε.

Δεν τιμά τον Λοβέρδο να λέει ότι ο Τσίπρας και ο Σώρρας “είναι της ίδιας συνομοταξίας”.  Αν δεν αντιλαμβάνεται που οδηγεί το δημόσιο βίο αυτή η ρητορική, βάζει υποψηφιότητα να γίνει ο … Άδωνις του ΠΑΣΟΚ.