Οι έντεκα βουλευτές των Σπαρτιατών κατήργησαν τον αρχηγό του κόμματος

Οι έντεκα βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος υποστήριξαν ότι ο Βασίλης Στίγκας είναι «πιόνι» της κυβέρνησης

«Πιόνι» της κυβέρνησης, χαρακτήρισαν οι βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος των Σπαρτιατών τον πρόεδρό τους Βασίλη Στίγκα.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα κατηγόρησαν σε ανακοίνωσή τους τον Βασίλη Στίγκα «για παράσταση» σκηνοθετημένη από την κυβέρνηση.

«Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι» ανέφεραν.

Οι έντεκα βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος υποστήριξαν ότι «οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000  ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε.

Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στιγκας;»

Οι ίδιοι συνέχισαν λέγοντας «γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή».

«Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος.

Ακολουθούν τα ονόματα των βουλευτών της ΚΟ των Σπαρτιατών που υπογράφουν την ανακοίνωση, Χαλκιάς Αθανάσιος, Κατσιβαρδάς Χαράλαμπος, Κωνσταντίνος Φλώρος, Μανούσος Γεώργιος, Ζερβέας Αλέξανδρος, Δημητροκάλης Ιωάννης, Βαλτογιάννης Διονύσιος, Ασπιώτης Γεώργιος, Δημητριάδης Πέτρος, Γαυγιωτάκης Μιχαήλ και Κόντης Ιωάννης.